Изработване на трихограма

Гарантиране на екологичността на вашите продукти

Една от перспективните области на използване на дронове в селското стопанство е въвеждането на биологични продукти за растителна защита. Всеки фермер днес се стреми да гарантира екологичността на своите продукти. Ефективен метод за това е да се направи трихограма. Трихограмата е семейство паразитни насекоми, които снасят яйца в яйцата на вредители от земеделските земи. Те убиват широк спектър от вредители, дори на места, недостъпни за химическа обработка. Развивайки се в яйцето на гостоприемника, ларвите на трихограмата се хранят с съдържанието му, унищожавайки ембрионите, така че тези насекоми се наричат още яйцеклетки. Самата трихограма не е вредна за растенията, тя се размножава много бързо и запазва ефективността си в продължение на две седмици.

Какво ще получите?

Екологичност

Екологичен контрол на вредителите, който намалява загубите на култури с до 20%.

Висока точност

Подобно пръскане гарантира въвеждането на индивиди на трихограма равномерно на всички полета.

Висока ефективност

Използването на дронове ви позволява точно да поддържате пътя на обработка и дозиране на биоматериал при висока производителност.

Спестяване

Използването на дронове ви позволява да обработвате по-големи площи в най-кратки срокове, като значително намалявате разходите за химическо третиране и подобно третиране от малки самолети.

Предимства на услугата

01

Ниска цена в сравнение с разходите за третиране на растенията

02

Такъв продукт за растителна защита е екологично чист

03

Намаляване на загубите на добива с повече от 20% в резултат на обработката на културите

04

Двойното приложение позволява да се унищожат няколко поколения вредители

05

Унищожава вредителите на места, недостъпни за химическа обработка

06

Специално инсталираните дозатори позволяват да варират необходимото количество биоматериал в зависимост от културата, сезонността и метеорологичните фактори

07

Пръскането гарантира въвеждането на трихограмата равномерно във всички области на полето

08

Лекарство с дълго действие

Предимства на услугата

Трихограмата значително намалява броя на около 215 вида вредители, включително такива като ливадна и царевична пеперуда, различни молци (детелина, зима, люцерна, гама, зеле, отличен, епсилон и др.), Плодоядчик (ябълка, слива, грах, ориенталски), зеле блондинка, листенца, различни видове фон, кръстоцветна бълха и много други. Този полезен паразит е в състояние да защити царевица, ябълки, сливи, круши, пъпеши, лук, моркови, детелина, люцерна, патладжан, чушки, слънчогледи, зеле, захарно цвекло, домати, памук, многогодишни билки, бобови растения (грах, соя), елда и други култури.

Поръчайте услуга

TOP